tel Comenzi telefonice (L-V: 9-17) 031.428.26.35
email comenzi@e-librariescolara.ro
Categorii
Diplome scolare

Fizica. Manual (in limba maghiara) pentru cls. a VII-a

Fizica. Manual (in limba maghiara) pentru cls. a VII-a
Editura: Sigma
Autor(i) G. TurcituMagda PanaghianuViorica PopC. StoicaM. IancuS. Ursu
Categoria: EducativAuxiliare si manuale scolare minoritatiMaghiaraClasa a-VIII-a
Cod produs: Sigma-0211
Disponibilitate: Indisponibil
Editia: 1
Nr Pagini: 144
Discount: 25%
Economisiti: 8,00 Lei
32,00 Lei
24,00 Lei

+ -
Modalitati de livrare

Pentru comenzi mai mari de 150 lei, livrarea se face gratuit prin Posta Romana in orice localitate din tara si prin Bookurier in Bucuresti, iar pentru comenzi mai mari de 200 de lei livrarea se face gratuit la nivel national prin Curier in orice localitate din tara.

Pentru comenzile de pana la 150 lei costul transportului este de:

  • 8.99 lei/colet prin Posta Romana pentru comenzile cu valoare mai mica de 50 lei in orice localitate din tara
  • 11.99 lei/colet prin Posta Romana pentru comenzile cu valoare intre 51 si 150 lei in orice localitate din tara
  • 8.99 lei/colet prin Bookurier in Bucuresti
  • 9.99 lei/colet prin Bookurier in Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroiesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu
  • 14.99 lei/colet prin curier la nivel national

mai multe informatii despre livrare

 

0 opinii

Fizica. Manual (in limba maghiara) pentru cls. a VII-a

Acest manual este pentru fiecare elev o invitatie la invatarea fizicii intr-un mod cat mai placut. El ii ajuta sa descopere, pas cu pas, ceea ce este nou pentru ei. Elevii vor gasi probleme, experimente usor de realizat, desene ce vor contribui la explicarea fenomenelor din natura. Pe parcursul lectiilor, se regasesc urmatoarele sectiuni: STIATI CA...?, LUCRAM IMPREUNA!, LUCREAZA SINGUR!, PROBLEME REZOLVATE. • STIATI CA...? ofera elevilor curiozitati si informatii inedite despre fenomene fizice, savanti sau despre descoperirile acestora. • LUCRAM IMPREUNA ofera alte probleme care ii ajuta pe elevi sa aplice ceea ce au descoperit. • LUCREAZA SINGUR contine probleme pe care elevii sa le rezolve acasa. • Problemele notate cu steluta (*) au un grad de dificultate mai ridicat, iar problemele insotite de simbolul "E" se adreseaza elevilor care vor sa stie mai multe din domeniul fizicii. Tot lor li se adreseaza si temele de la EXTINDERI. • Sectiunea PROBLEME REZOLVATE ajuta elevii sa inteleaga modul de rezolvare a problemelor din diferite capitole sau subcapitole. • La sfarsitul fiecarui capitol, manualul propune PROBLEME RECAPITULATIVE. • VERIFICA-TE SINGUR! este un test prin care elevii isi stabilesc singuri nota si pot verifica daca au reusit sa asimileze si sa inteleaga notiunile invatate. De asemenea, pe parcursul manualului exista LUCRARI DE LABORATOR care ajuta elevii sa inteleaga fenomenele fizice pe care le studiaza.

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau           Bun

Introduceti codul din imagine:e-librariescolara.ro © 2019