tel Comenzi telefonice (L-V: 9-17) 031.428.26.35
email comenzi@e-librariescolara.ro
Categorii

Matematica. Manual (in limba maghiara) pentru cls. a VII-a

Matematica. Manual (in limba maghiara) pentru cls. a VII-a
Editura: Sigma
Autor(i) G. TurcituI. RizeaN. GhiciuConstantin BasarabD. MicM. Basarab
Categoria: EducativAuxiliare si manuale scolare minoritatiMaghiaraClasa a-VII-a
Cod produs: Sigma-0278
Disponibilitate: Indisponibil
Editia: 1
Format: 205mm x 260mm
Nr Pagini: 190
Discount: 25%
Economisiti: 8,00 Lei
32,00 Lei
24,00 Lei

+ -
Momentan livrarile prin Posta Romana sunt suspendate.
Modalitati de livrare

Pentru comenzi mai mari de 150 lei, livrarea se face gratuit prin Bookurier in Bucuresti, iar pentru comenzi mai mari de 200 de lei livrarea se face gratuit la nivel national prin Curier in orice localitate din tara.

Pentru comenzile de pana la 150 lei costul transportului este de:

  • 8.99 lei/colet prin Bookurier in Bucuresti
  • 9.99 lei/colet prin Bookurier in Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroiesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu
  • 12.99 lei/colet prin curier la nivel national

mai multe informatii despre livrare

 

0 opinii

Matematica. Manual (in limba maghiara) pentru cls. a VII-a

Acest Manual, prin continutul sau, dezvolta capacitatea elevilor de a efectua operatii logice de analiza, sinteza, comparatie, abstractizare, generalizare, concretizare, de a explica pe baza de argumente, de a efectua rationamente, de a gandi divergent, de a transfera cunostintele in situatii diferite si de a se autoevalua. De asemenea, vizeaza formarea capacitatii elevului de a operationaliza cunostintele dobandite, de a le utiliza in situatii concrete de viata, in cotidian. Materialul este impartit in doua parti: ALGEBRA - 27 de unitati, grupate in 5 capitole - si GEOMETRIE - 32 de unitati, grupate in 4 capitole. Fiecare unitate este impartita in doua sectiuni: A si B. • Sectiunea A (activitati pregatitoare) a fiecarei unitati contine exercitii si probleme (notate cu cerc colorat) ce au scopul de a actualiza cunostintele necesare abordarii unitatii, de a "cerceta" si a "descoperi" cunostintele noi. • Sectiunea B (cunostinte de baza ale temei) a fiecarei unitati contine cunostintele teoretice de baza ale unitatii (evidentiate prin utilizarea culorii), sintetizand notiunile, proprietatile intuite in sectiunea A. • Sectiunea Aplicatii, din cadrul fiecarei unitati, contine exercitii si probleme prin care elevul are posibilitatea sa-si fixeze si sa aprofundeze cunostintele dobandite. • Sectiunea Rezolva singur! contine exercitii si probleme pentru cei care doresc sa invete si mai mult. • La sfarsitul fiecarui capitol se afla Exercitii si probleme recapitulative si un TEST utile in lectiile de recapitulare.

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau           Bun

Introduceti codul din imagine:
e-librariescolara.ro © 2020