tel Comenzi telefonice (L-V: 9-17) 031.428.26.35
email comenzi@e-librariescolara.ro
Categorii

Comunicare in limba materna Rromani - Clasa I

Comunicare in limba materna Rromani - Clasa I
Editura: Sigma
Autor(i) Gheorghe SarauCamelia StanescuIonel Cordovan
Categoria: EducativAuxiliare si manuale scolare minoritatiRromaniClasa I
Cod produs: Sigma-0184
Disponibilitate: Indisponibil
An Aparitie: 2015
Editia: 1
Format: 205mm x 260mm
Nr Pagini: 144
Discount: 25%
Economisiti: 7,50 Lei
30,00 Lei
22,50 Lei

+ -
Modalitati de livrare

Pentru comenzi mai mari de 150 lei, livrarea se face gratuit prin Bookurier in Bucuresti si prin Posta Romana la nivel national, iar pentru comenzi mai mari de 200 de lei livrarea se face gratuit la nivel national prin Curier in orice localitate din tara.

Pentru comenzile de pana la 150 lei costul transportului este de:

  • 9.99 lei/colet prin Posta Romana in orice localitate din tara, pentru comenzi mai mici de 50 lei
  • 11.99 lei/colet prin Posta Romana in orice localitate din tara, pentru comenzile mai mari de 50 lei
  • 8.99 lei/colet prin Bookurier in Bucuresti
  • 9.99 lei/colet prin Bookurier in Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroiesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu
  • 12.99 lei/colet prin curier la nivel national

mai multe informatii despre livrare

 

0 opinii

Comunicare in limba materna Rromani - Clasa I

 Comunicare în limba maternă rromani este structurat în două volume. Manualul conține 5 unități de învățare: – repetarea semnelor grafice; – însușirea mecanismului unirii sunetelor în silabe, a silabelor în cuvinte și a cuvintelor în enunțuri; – consolidarea citirii conştiente; – scrierea literelor de mână după frecvența lor în limba rromani; – consolidarea citirii și a scrierii pe baza textelor propuse.   Conținuturile sunt introduse gradual şi reluate sistematic pentru consolidare. Fiecare unitate de învățare se încheie cu mai multe lecții de recapitulare și una de evaluare.   Textele-suport sunt alese și adaptate având la bază specificul comunității rrome și pot fi folosite ca puncte de plecare pentru dezbaterea unor situații din viața reală: copilăria, familia, satul, orașul, animalele, plantele, obiceiurile tradiționale, sărbătorile laice și religioase, meseriile tradiționale etc.   Prin aplicaţiile propuse, copiii sunt invitați să conștientizeze cine sunt, să analizeze emoțiile pe care le au, să se raporteze sănătos la ceilalți, să fie motivați să învețe, să afle ce meserii le-ar plăcea să practice. Sunt abordate, de asemenea, aspecte legate de viața sănătoasă (igienă, alimentație) și de comportamentul preventiv (circulația corectă, prevenirea accidentelor casnice etc.).   Manualul deschide calea spre reflecţie, exprimarea opiniile, motivarea alegerilor, iniţiativă și  identificarea de soluții originale la temele puse în discuție.   Mulţumim că aţi ales acest manual! Investeşte eficient în educaţia ta! 

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau           Bun

Introduceti codul din imagine:
e-librariescolara.ro © 2020