tel Comenzi telefonice (L-V: 9-16) 031.428.26.35
Categorii

Transport

Serviciile de transport:

 

 

Va oferim serviciul de coletarie standard prin Posta Romana, valabil pentru orice localitate din Romania. Durata transportului este de 3-7 zile lucratoare din momentul expedierii.

 


Livrare la domiciliu prin Sameday Curier (transportul dureaza aproximativ 2 - 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii). Livrarea coletului se va face la adresa de destinatie pentru care s-a facut comanda. Veti fi contactat de curier pentru a vi se inmana coletul.

 
 
Livrare la domiciliu prin Urgent Cargus (transportul dureaza aproximativ 2 - 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii). Livrarea coletului se va face la adresa de destinatie pentru care s-a facut comanda. Veti fi contactat de curier pentru a vi se inmana coletul.
 
 
logo-gls Livrare la domiciliu prin GLS Courier (transportul dureaza aproximativ 2 - 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii). Livrarea coletului se va face la adresa de destinatie pentru care s-a facut comanda. Veti fi contactat de curier pentru a vi se inmana coletul.
 
 
bookurier-logo   Livrare la domiciliu prin Bookurier (transportul dureaza aproximativ 2 - 3 zile lucratoare din momentul confirmarii comenzii). Livrarea coletului se va face la adresa de destinatie pentru care s-a facut comanda. Veti fi contactat de curier pentru a vi se inmana coletul. ( Doar pentru Bucuresti, Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroiesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu )
 
Grila transport:
 
Costul transportului este de:
 
-   8.99 lei/colet in Bucuresti
-  12.99 lei/colet prin curier la nivel national
-  19.99 lei/colet prin Posta Romana
 
Pentru comenzi mai mari de 150 lei, livrarea se face gratuit prin in Bucuresti, iar pentru comenzi mai mari de 200 de lei livrarea se face gratuit la nivel national prin curier in orice localitate din tara.