tel Comenzi telefonice (L-V: 9-17) 031.428.26.35
email comenzi@e-librariescolara.ro
Categorii

Limba si literatura romana. Evaluarea Nationala 2019. Clasa a VIII-a Rasfoieste

Limba si literatura romana. Evaluarea Nationala 2019. Clasa a VIII-a
Editura: Paralela 45
Autor(i) Mihaela Dobos
Categoria: EvaluareClasa a-VIII-a
ISBN: 9789734727889
Cod produs: Paralela-420
Disponibilitate: Indisponibil
An Aparitie: 2018
Format: 200x260
Nr Pagini: 312
Discount: 20%
Economisiti: 4,40 Lei
22,00 Lei
17,60 Lei

+ -
Modalitati de livrare

Pentru comenzi mai mari de 150 lei, livrarea se face gratuit prin Posta Romana in orice localitate din tara si prin Bookurier in Bucuresti, iar pentru comenzi mai mari de 200 de lei livrarea se face gratuit la nivel national prin Curier in orice localitate din tara.

Pentru comenzile de pana la 150 lei costul transportului este de:

  • 8.99 lei/colet prin Posta Romana pentru comenzile cu valoare mai mica de 50 lei in orice localitate din tara
  • 11.99 lei/colet prin Posta Romana pentru comenzile cu valoare intre 51 si 150 lei in orice localitate din tara
  • 8.99 lei/colet prin Bookurier in Bucuresti
  • 9.99 lei/colet prin Bookurier in Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroiesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu
  • 14.99 lei/colet prin curier la nivel national

mai multe informatii despre livrare

 

0 opinii

Limba si literatura romana. Evaluarea Nationala 2019. Clasa a VIII-a

Avizat M.E.N. conform O.M. nr. 3022/8.01.2018 GHIDUL COMPLET DE PREGATIRE A EXAMENULUI DE EVALUARE NATIONALA pentru proba de limba si literatura romana este în concordanta cu programa scolara în vigoare si cu toate manualele aprobate de M.E.N.Algoritmul de pregatire pentru examen include cinci etape: Învata definitia! -> Aplica în compuneri! ->Model de compunere -> Aplicatii -> Antreneaza-te pentru examen!Un prim element de noutate, care face din aceasta lucrare un instrument extrem de util pentru elevi si profesori îl reprezinta aplicatiile practice grupate în 30 de seturi de întrebari structurate, care faciliteaza antrenamentul concentrat pe: a. Literatura; b. Fonetica, vocabular, acord; c. Ortografie, punctuatie, forme corecte; d. Morfologie si sintaxa. Un alt element de noutate al ghidului este dat de Fisa de administrare a testului, asociata testelor de antrenament, cu functii multiple: ofera un feedback imediat celui care învata, dar si profesorilor si parintilor, permite autoevaluarea, monitorizeaza progresul individual si motiveaza elevul sa atinga, pas cu pas, nivelul maxim în pregatirea pentru examen.Lucrarea cuprinde: • Precizarile Centrului National de Evaluare si Examinare cu privire la structura subiectelor pentru Evaluarea Nationala • Notiuni teoretice, modele de compuneri, seturi specializate de întrebari structurate • 80 de teste (dintre care 20 fara sugestii de rezolvare) realizate dupa modelul celor elaborate de M.E.N.

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau           Bun

Introduceti codul din imagine:e-librariescolara.ro © 2019